Lekker luieren of lekker actief – u kiest…
Omdat u het verdient !

De Algarve heeft een ruim aanbod aan golf courses. Casa Bela Moura biedt de mogelijkheid om uw starttijden vast te leggen en krijgt interessante kortingen op de meer dan 20 courses in de omgeving. Wij werken hiervoor samen met een boekingsagent in de Algarve, die u persoonlijk kan helpen bij het organiseren van uw eigen golf-programma. Voor de partners die niet spelen, kunnen we natuurlijk alternatieve activiteiten aanbieden (excursies, een half dagje naar de SPA, shopping, ...).

Er zijn, alleen al in een straal van 10 minuten met de auto, 5 golfterreinen te bereiken, plus 2 volledig nieuwe terreinen die open zijn sinds 2010 !!

Noot: Omwille van het zachte klimaat zijn de maanden maart/april/mei en oktober/november topmaanden voor het golfen in de Algarve, dus best tijdig boeken. Tijdens juli en augustus en tot 15 september zijn er vaak extra kortingen. (er zijn in totaal 16 golf courses binnen een afstand van 30 minuten met de wagen)

Natuurlijk zijn ook andere sporten goed vertegenwoordigd in de Algarve:
Zo kan je, op minder dan 1km, tennissen, paardrijden, beachvolley, snorkelen, ...

Wil je jouw favoriete sport beoefenen tijdens de vakantie in Casa Bela Moura ? Vraag het ons vooraf en wij zoeken graag uit, waar je in de buurt terecht kan.
 
 
Newsletter / last minute - promoties