Lekker luieren of lekker actief – u kiest…
Omdat u het verdient !

Casa Bela Moura beschikt over een mooi vernieuwd zwembad met een aantrekkelijk zonneterras. Sinds 2009 is het zwembad verwarmd (steeds tussen 26 en 28 graden) en er is een bubbelbad ! Er zijn voldoende ligstoelen voor iedereen, dus je hoeft zeker niet extra vroeg op te staan om een plaatsje te reserveren...

Heerlijk: het hele jaar door een verwarmd zwembad met bubbelbad !

Hier kan je lekker liggen luieren en genieten van de zon. Of je kan de geuren en kleuren ontdekken van de zuiderse bloemen en vruchten in de mooie tuin. De beide gebouwen, waarover de kamers verspreid zijn (in feite 2 grote villa’s), liggen in een tuin van een halve hectare. Langs de ene kant begint de residentiële buurt van Alporchinhos, die zich uitstrekt tot aan het strandje van Senhora da Rocha (op 950m). Langs de andere kant, ligt 3 hectare open veld, waar nog wekelijks een herder met zijn schapen en geiten voorbijtrekt. In de tuin hebben we een heel aantal lokale planten en fruitbomen aangeplant en de grote palmbomen brengen je meteen in zuiders sferen.

Je kan in alle rust genieten van een goed boek, op één van de bankjes die verspreid staan in de tuin. Of je speelt een partijtje jeu de boules tegen je buren (die meer dan waarschijnlijk ook nederlandstalig zullen zijn – 75% van onze gasten zijn Vlamingen en 15% zijn Nederlanders). In de bar is er ook een kleine huisbibliotheelk met boeken, cd´s en dvd’s en heel wat informatie over de streek. Of je leest de krant van de dag (elke dag tegen het eind van de dag is er een Vlaamse en/of Nederlandse krant – van de dag zelf – beschikbaar ter inzage, als je wil, kan je ook een eigen exemplaar bestellen).

Voor wie zich helemaal wil terugtrekken in alle rust, heeft elke kamer toegang tot minstens 1 terras.
De bar heeft een terras in de voortuin en ook naast het zwembad is een apart terras waar je van een drankje kan genieten. Deze pool-bar is open van mei tot september (van 16u tot 24u). (Omwille van de hygiëne zijn bij de ligstoelen rond zwembad geen dranken in glas of snoep, ijsjes, fruit of ander eten toegestaan – hiervoor kan je terecht op het terras van de poolbar)

Om volledig te ontspannen na een drukke dag, kan U een privemassage reserveren of u geniet van een half dagje in de naburige SPA wellness–oase.
 
 
Newsletter / last minute - promoties