Here you are not just another room number !!

Het Casa Bela Moura team verwelkomt hun gasten in dit vijftien kamers tellende charmehotel in de Algarve, de zuidelijke kuststrook van Portugal. U krijgt hier een zeer persoonlijke service in een gemoedelijke sfeer. Door de centrale ligging, tussen Porches en Armação de Pêra, op wandelafstand van enkele van de mooiste stranden van de Algarve (één van de meest spectaculaire kusten van Europa) is dit tevens een goeie uitvalsbasis om de hele streek te ontdekken.

Wat ons onderscheid van de andere accommodaties in de Algarve ?
De kleinschaligheid : door het beperkt aantal kamers (12 kamers – 1 honeymoonkamer – 2 suites) kunnen we voldoende tijd vrijmaken om u een persoonlijke dienstverlening te garanderen.
De centrale ligging, op minder dan 1 uur van zowat alle locaties van toeristische interesse in Zuid-Portugal. We helpen u waar nodig bij het uitstippelen van uw uitstapjes om de streek te verkennen, de weg naar een romantisch strandje of de keuze voor een goed restaurant voor ’s avonds.
De feeling van een bed & breakfast, maar de service van een hotel : ook de boeking van uw huurauto, vlucht (met Brussels Airlines), die uitstap met dat vissersbootje, de beste tafel in het gezelligste visrestaurant, uw greenfees, en zelfs de check-in voor uw terugvlucht kan u aan ons overlaten.
Belgische kwaliteit : het klinkt cliché, maar we bieden erg nette kamers met alle modern comfort aan
Gevarieerd en rijkelijk ontbijtbuffet : geen 50m-lang buffet, maar wel elke dag wat anders op tafel : spek & ei, pannekoekjes, verloren brood, etc. En verder natuurlijk ook veel streekprodukten zoals vers sinaasappelsap, kazen, serrano-ham, versgemaakte confituren, etc. naast de traditionele ontbijtprodukten die u kent van thuis.
Een verwarmd zwembad : het hele jaar door tussen 26 en 28 graden, dus ook in het voor- en najaar een aangename temperatuur.
Iedere namiddag staat de koffie en thee voor u klaar in de bar, met een stukje gebak en een nederlandstalige krant van de dag.
Groen : 2 gebouwen (laagbouw), gelegen in een groene, zuiderse tuin en toch op minder dan 1 km van het strand.
Geen onverwachte extra kosten : gratis parking, gebruik van fietsen, jeu-de-boules, strand-parasols, ligstoelen en handdoeken bij het zwembad, boeken, cd’s en dvd’s uit onze bibliotheek, WiFi-internet en ja, ook het kluisje op de kamer mag u gratis gebruiken. Ook vers fruit en water staan de hele middag voor u klaar.
 
 
Newsletter / last minute - promoties