Ontdek een oase van rust en charme in Casa Bela Moura.
Hier voelt u zich onmiddellijk thuis...ver weg van huis.

Casa Bela Moura is een kleinschalig hotel, met 15 kamers, in het hart van de Algarve, waar u volop kan genieten van de rust in een charmant kader. Op wandelafstand van de romantische strandjes van Senhora da Rocha of het kilometerslange strand van Armação de Pêra, waar de vissers nog elke dag uitvaren. Ideaal gelegen in het centrum van de Algarve, tussen Porches en Armação de Pêra. Een ideaal verblijfsadres of goede uitvalsbasis om de Algarve te verkennen. De Belgische eigenaars staan garant voor een onvergetelijke vakantie door hun zeer persoonlijke service en authentieke gastvrijheid.

Een lange wandeling langs de prachtige baaitjes van de wondermooie kust van de Algarve, een bezoek aan de Moorse hoofdstad Silves, eventueel per fiets, langsheen de appelsienenboomgaarden, wegdromen in de typische dorpjes van het binnenland, van het levenswater proeven in de thermen van Monchique, een praatje maken met de lokale bevolking op de vissersmarkt van Loule of Olhão, of een rit met de auto langs de Guadiana rivier, die de grens met Spanje vormt, een bezoek aan de kaap van Sagres, het “einde van de wereld” of genieten op het strand van een heerlijke “cataplana” visstoofschotel, begeleid met een glas lekkere Vida Nova wijn van het domein Adega do Cantor van Sir Cliff Richard... vanuit Casa Bela Moura kan je het allemaal ontdekken.

Dit hotelletje biedt een unieke combinatie van hedendaags comfort in een rustig kader. Laat u verwennen met een vriendelijk onthaal en een perfecte service in een ongedwongen sfeer. Wij hopen u binnekort te mogen verwelkomen in Casa Bela Moura.

Christophe & Sofie
 
 
Newsletter / last minute - promoties