Charming Hotels Portugal


Charming Hotels Portugal is een unieke groepering van kleinschalige karakterhotels, aan de mooiste kust van Zuid-Europa, de Algarve. De Charming Hotels zijn officieel erkend onder het Portugese begrip “Turismo no Espaço Rural”, landelijk toerisme.

lhoewel stuk voor stuk verschillend, zowel door de ligging, als door de service en het comfort dat aangeboden wordt, vormen de Charming hotels een ideale uitvalsbasis om de hele Algarve te ontdekken. De eigenaars verwelkomen hun gasten in een warme en authentieke atmosfeer en staan garant voor een onvergetelijke vakantie, mede door hun zeer persoonlijke service, zodat men zich al snel gaat voelen alsof men bij vrienden thuis logeert. Het feit dat sommige hotelletjes geen tv, telefoon of radio voorzien op de kamers, draagt er alleen maar toe bij dat u met volle teugen kan genieten van de rust en de gemoedelijke sfeer van het typische Portugal. Dit is vakantie in zijn puurste vorm, zoals we dat nog zelden kunnen vinden...

Deze kleinschalige hotels bieden een unieke combinatie van modern comfort en luxe in een zeer rustige omgeving. Een vriendelijke en persoonlijke service, met aandacht voor de indidividuele wensen van elke gast, staat hier nog voorop. De Charming Hotels vormen een ideale schuilplaats, weg van de massa, maar recht in het hart van de authentieke Algarve !!

 
 
Newsletter / last minute - promoties