Goede afspraken, maken goede vrienden

Het hotel zal geopend zijn van 24 maart tot 15 november 2017. Er zijn geen verplichte aankomst-dagen en er is geen minimum verblijfsduur. De maximale verblijfsduur bedraagt 28 dagen.

Check-in:
Op de dag van aankomst, verwachten we u tussen 14u en 18u (indien dit niet past, graag een seintje tenminste 24u van tevoren).

Check-out:
Op de afreisdag, vragen wij u vriendelijk de kamer vrij te maken voor 11u. U mag natuurlijk nog tot in de namiddag gebruik maken van onze lounge-bar en het zwembad.

Huurauto aanbevolen:
Gratis parkeerplaats op de prive parking
Luchthaven-transfer mogelijk met onze prive-chauffeur (richtprijs € 65,- per rit)

U kan bij ons terecht in het portugees, engels, duits, frans en nederlands
Internet-verbinding is gratis (kwaliteit van de verbinding onder voorbehoud). Er is Wi-Fi draadloos internet (ADSL) in de gemeenschappelijke ruimtes en een deel van de kamers (vaak afhankelijk van de antenne van uw laptop, smartphone of I-pad). Op de kamer kan u ook met uw eigen laptop en kabel aansluiten op onze internet-verbinding via kabel.

Betalingsvoorwaarden:
Reservaties zijn geldig na betaling van 20% voorschot (minimum 100,- Euro)
Bij reservaties met vluchten, zijn wij verplicht een voorschot te vragen van 50% op de totaalprijs (aangezien wij de vluchten onmiddellijk bij reservatie dienen te betalen aan Brussels Airlines).
Het saldo dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst overgemaakt te worden op onze rekening.

Voor uw verbruik en andere uitgaven in het hotel, aanvaarden wij betalingen met bancontact en Maestro of contant geld.

Annulaties:
In geval van annulatie worden volgende bedragen aangerekend (met uitzondering van de vlucht, zie verder):
tot 30 dagen voor aankomst : -20% op de waarde van logement en huurauto (min. 100,- euro)
tot 7 dagen voor aankomst : -50% op de waarde van logement en huurauto
< 7 dagen voor aankomst : -75% op de waarde van logement en huurauto

Noot: de vluchten (met Brussels Airlines) kunnen niet geannuleerd en dus ook niet terugbetaald worden
(wijzigingen van de vluchten eventueel wel mogelijk, volgens de regels van de luchtvaartmaatschappij, mits administratieve kost)

Wij vinden het raadzaam een reis- of annulatieverzekering af te sluiten. Dit is immers niet inbegrepen in onze standaardtarieven. Hiervoor hebben wij een overeenkomst met een betrouwbare Belgische verzekeringsmakelaar. Tarief: 4% van de totale waarde van uw vakantie. Voor meer inlichtingen mag u ons altijd vrijblijvend contacteren. (nuttige tip : de verzekering komt ook tussen in geval van job-verlies)

Betrouwbaarheid:
Gezien de recente gebeurtenissen met boekingen via on-betrouwbare websites in andere landen, geven we graag een beetje uitleg over onszelf en de methode van boeken:
Wij zijn – sinds 2002 – eigenaar/zaakvoerder van de firma Bela Moura Turismo Rural Lda, in de Algarve, Portugal. We zijn geregistreerd in het Handelsregister van de gemeente Lagoa onder het nummer 01683. Ons charmehotel Casa Bela Moura bestaat sinds 1984 en was in 1987 de allereerste Bed&Breakfast in de Algarve die een vergunning voor landelijk toerisme toegekend kreeg, onder het nummer TER/116. Sedert 2010 zijn wij erkend als "Hotel rural" (landelijk hotel) in de categorie "4 sterren".

Boekingen kunnen gebeuren per e-mail, via telefoon, of persoonlijk, wanneer wij voor promotie van onze zaak in uw buurt zijn. Betalingen gebeuren NOOIT via het internet, maar mogen rechtstreeks overgemaakt worden op onze rekening bij de ING-bank in Hasselt. (op eenvoudig verzoek geven wij u graag het telefoonnummer van onze kantoorhouder, indien gewenst).

We hebben intussen ook meer dan 3.000 referentie-adressen van gasten die reeds eerder bij ons logeerden.

Ter informatie van onze gasten heeft de familie Rijnders, in persoonlijke naam, ook de website www.algarve.be opgericht om u meer informatie te bieden over de streek.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Casa Bela Moura !

Christophe en Sofie Rijnders – Blyaert
 
 
Newsletter / last minute - promoties