Een rustige nacht, in alle comfort ...
Omdat u het verdient

De kleinschaligheid van dit hotel biedt alle mogelijkheid om volledig tot rust te komen. De kamers (12 standaardkamers, 1 honeymoonkamer en 2 familiesuites) zijn verspreid over twee traditionele gebouwen. Alle kamers zijn verschillend ingericht in lokale stijl (Portugese, Moorse en hedendaagse elementen zijn stijlvol gecombineerd).

De suites (zie beschrijving suites) zijn de ideale oplossing voor mensen met kleine kinderen (babies of kinderen onder de 10 jaar)
Indien u met kinderen in de suite logeert, wordt de woonkamer omgevormd tot slaapkamer voor de kinderen, met 2 aparte bedden van 80x180cm

Voor gezinnen met kinderen ouder dan 10 jaar, geniet het de voorkeur om te kiezen voor 2 kamers naast mekaar (eventueel met verbindingsdeur of doorlopend terras). De kinderen hebben dan het comfort van een eigen badkamer en bovendien is de prijs in beide gevallen dezelfde (suite met extra bedden of standaardkamer + kamer met kinderkorting).

Aanvullend op het aanbod in Bed&Breakfast-service, is er nu ook een ruime keuze aan huur-villa’s met zwembad en moderne appartementen. De ideale oplossing voor families met jonge kinderen of voor koppels of gezinnen die samen met vakantie willen gaan in de Algarve. Een villa voor 4 tot 12 personen komt meestal voordeliger uit dan logement in het hotel. Voor het volledige overzicht, zie www.algarve.be
 
 
Newsletter / last minute - promoties