Een persoonlijke service, authentieke gastvrijheid…
Omdat u het verdient !

Onze bar is doorlopend open van 11h tot 23u. In de salon lees je rustig de krant, je snuffelt door de streekinfo of je kiest een goed boek of een DVD voor op de kamer.
In onze lounge-bar kan je vanaf de middag terecht voor een drankje of een lekkere espresso. 's Namiddags geniet u van een koel drankje of een zomerse cocktail bij het zwembad of van een lekkere kop koffie, die u gratis aangeboden wordt in de salon met een lokaal koekje of een stukje gebak (tussen 16u en 17u30).

Tijdens de maanden mei tot september, is onze apero-bar bij het zwembad geopend. Van 16u tot 24u kan u op het terras met zicht op het zwembad terecht voor een fris pintje of u probeert één van de heerlijke wijnen van de Algarve, die per glas verkocht worden. Had u al eens een port-tonic geproefd ? of een amaretto met ijs en citroen ? Op warme dagen is onze alcoholvrije cocktail met vers fruitsap een heerlijke dorstlesser !

Wij bieden geen warme keuken, maar er is een beperkt aanbod aan tapas voor bij uw apero en ook het meebrengen van uw eigen pic-nic voor over de middag op het terras van de bar met zicht op het zwembad is toegestaan.

Gezellig aperitieven, of genieten van het einde van de dag met een heerlijke caipirinha of een zomerse cocktail !

In het voor- en naseizoen, wanneer de pool-bar nog niet open kan, is de gezellige lounge-bar het trefpunt voor het aperitief, een glas heerlijke Portugese wijn of een slaapmutsje, wanneer u terug komt van het restaurant. Wist u trouwens dat Portugal het allereerste beschermde wijngebied ter wereld heeft (Douro-streek).
In de winter leest u een spannend boek of droomt u weg bij het haardvuur. Hier worden, vaak met de hulp van andere gasten, reeds de plannen gesmeed voor de uitstappen van de volgende dag.

Voor sportliefhebbers, voorzien we zowel in de lounge-bar als in de apero-bar de mogelijkheid om – op aanvraag – grote evenementen (ronde van Frankrijk, Roland Garros, EK/WK, etc.) via nederlandstalige satelliet-tv te bekijken.

En in het centrum van ons badplaatsje Armação de Pêra, is de weg langs het strand sinds 2010 omgevormd tot een autovrije wandelpromenade ... fijn om te flaneren ’s avonds .. straatmuzikanten ... een ijsje eten of gezellig een terrasje doen !!
 
 
Newsletter / last minute - promoties