Een persoonlijke service, authentieke gastvrijheid…
Omdat u het verdient !

Kindvriendelijk verblijf:

Alhoewel Casa Bela Moura zich in de eerste plaats richt tot koppels die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie, verwelkomen wij – vooral tijdens de schoolvakanties – ook graag families met kinderen. Vanzelfsprekend helpen wij u bij het plannen van leuke uitstapjes met de kinderen (een boottochtje, bezoek aan het dolfinarium, waterpark, jeep-safari, etc.). Ook het lange zandstrand van Armação de Pêra met 5 km duinen is een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Om de rust van de gasten te garanderen, zijn er voldoende terrasjes, prive en/of gedeeld, verspreid over het domein. Voor de kinderen is vooral ons verwarmde openluchtzwembad een trekpleister. Het grote zwembad gaat geleidelijk dieper van 1,20m tot 1,60m en het ingewerkte bubbelbad is slechts 1m diep.Kinderkortingen zijn bij Casa Bela Moura geldig tot 18 jaar.

Wij hebben al het nodige voor uw baby (kwalitatief babybedje, flessenverwarmer, verschoningskussen, babybadje, maar ook rugdrager, buggy, etc.) – voor specifieke wensen, gelieve ons vooraf te contacteren.
 
 
Newsletter / last minute - promoties