Een persoonlijke service, authentieke gastvrijheid…
Omdat u het verdient !

In de directe omgeving vindt u verscheidene restaurants, met een goed aanbod in zowel plaatselijke specialiteiten als internationale keuken. (vraag naar enkele van onze favoriete adressen in de streek)

Binnen een straal van 500m, dus op wandelafstand van Casa Bela Moura, vindt je 6 restaurantjes, 2 cafes, een supermarkt en een snack-bar. In 1 van deze restaurantjes kan je terecht voor een 3-gangen-keuzemenu aan 12,50 euro per persoon bij wijze van "half-pension" optie. Verder heb je een heel goed visrestaurant op het strandje van Senhora da Rocha (900m) en tientallen leuke restaurantjes langs de promenade van Armação de Pêra (1 a 2km).

Ook voor fijnproevers hebben we een lijstje met goede adresje opgesteld (allemaal binnen een straal van 2 tot 15 minuten met de wagen).

Tot voor kort, lag het enige restaurant met 2 Michelin sterren in Portugal, Vila Joya, op 10 minuten van Casa Bela Moura. Sinds november 2011, heeft ook de chef van het nabijgelegen (900m) restaurant Ocean van het Vila Vita Park een 2e ster gekregen. En de echtgenoot van een van onze landgenoten, kreeg een 1e ster in zijn restaurant BonBon. De moeite waard om eens te proberen.

De wijnen uit Portugal en met name die uit de Algarve, krijgen de laatste jaren een zeer goed reputatie en zijn meestal voor erg vriendelijke prijzen te krijgen. (vaak al voor minder dan 10,- euro voor een fles op restaurant) Met uitzondering van de sterren-restaurants, eet je in de Algarve voor 15 tot 35 euro per persoon een volledige maaltijd, inclusief wijn en koffie.

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en reserveren graag, indien nodig, een goede tafel in het restaurant van uw voorkeur. Geregeld is er ook een restaurant met een speciaal menu of een avond met fado-muzikanten. Hou ons infobord bij de receptie in de gaten !

Als u al een voorproefje wil van de streekgastronomie, bekijk dan de brochure met authentieke streekrecepten.
 
 
Newsletter / last minute - promoties