Voorwaarden (betaling en annulatie)

“Goede afspraken, maken goede vrienden”

Het hotel zal geopend zijn van 19 maart tot 5 november 2024. Er zijn geen verplichte aankomstdagen. Er geldt een minimum verblijfsduur van 3 nachten en de maximale verblijfsduur is 28 nachten.

Check-in

Op de dag van aankomst, verwachten we u tussen 15:00 en 18:00 (indien dit niet past, graag een seintje tenminste 24u van tevoren).  Op aanvraag is check-in mogelijk tussen 11:00 en 23:00 uur.

Check-out

Op de afreisdag, vragen wij u vriendelijk de kamer vrij te maken voor 11:00 uur.  U mag natuurlijk nog tot in de namiddag gebruik maken van onze lounge-bar en het zwembad.  Op aanvraag kan een late-check-out geregeld worden (tot 16:00 uur). Vroege vertrekkers (voor 08:00 uur ’s ochtends) krijgen van ons graag een ontbijtpakketje mee.

Betalingsvoorwaarden

Reservaties zijn geldig na betaling van 25% voorschot (minimum 100,- Euro). Bij reservaties met vluchten, zijn wij verplicht een voorschot te vragen van 50% op de totaalprijs (aangezien wij de vluchten onmiddellijk bij reservatie dienen te betalen aan Brussels Airlines).

Het saldo dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst overgemaakt te worden op onze rekening. De betaling kan gebeuren per bankoverschrijving of online (op onze website) met bank- of kredietkaart.

Voor uw verbruik en andere uitgaven in het hotel, aanvaarden wij betalingen met Bancontact/Maestro of contant geld. 

Annulaties

In geval van annulatie worden volgende bedragen aangerekend (met uitzondering van de vlucht, zie verder): 

tot 6 weken voor aankomst: -25% op de waarde van logement en huurauto 

tot 7 dagen voor aankomst: -50% op de waarde van logement en huurauto 

< 7 dagen voor aankomst: -75% op de waarde van logement en huurauto

No show: 100%

Noot: de vluchten (met Brussels Airlines of Transavia) kunnen niet geannuleerd en dus ook niet terugbetaald worden (wijzigingen van de vluchten eventueel wel mogelijk, volgens de regels van de luchtvaartmaatschappij, mits administratieve kost).

Wij vinden het raadzaam een reis- of annulatieverzekering af te sluiten. Dit is immers niet inbegrepen in onze standaardtarieven. Hiervoor kunt u terecht bij uw bankkantoor of verzekeringsmakelaar.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Casa Bela Moura!

Christophe en Sofie Rijnders – Blyaert